perjantai 12. huhtikuuta 2013

Pieksämäki

Käytiin viime lauantaina Hennan ja poikien kanssa kisailemassa Pieksämäellä kolmen radan verran. Tuomisina Tuija Kokkosen radoilta oli tulpanolla ja hylky.

Ensimmäisellä radalla jännitys vei voiton ja ohjaus hajosi heti ensimmäiseen vaikeampaan paikkaan. A:n jälkeisen toisen hypyn sain vielä pelastettua mutta sitten seuraavan hypyn ohjasinkin jo niin hulimattomasti, että Pyry suoritti sen väärästä suunnasta. Jotain hyvääkin tuolta radalta löytyi ja se kohta oli ehdottomasti tuo puomi-putki-kepit osuus.


Toisella radalla päätin sitten pitää Pyryn paremmin hallussa ja tuloksena oli nolla. Hiukan tuo tiukka kotrolli ja sen mukana tuoma jäykkyys näkyy niin kartturin kuin koirankin etenemisessä.  Eli sen jo perinteisesti myöhässä olevan ohjauksen lisäksi sorruin nyt myös varmisteluun ja se näkyy myös ajoittain Pyryn vauhdissa. Aika riitti kuitenkin sijoitukseen 2/24.Viimeinen rata meni aika samoissa tunnelmissa kuin toinekin rata eli pelattiin varman päälle riskejä välttäen. Ja edelleen olin myöhässä ja rytmitys oli hukassa mutta nolla väännettiin kuin väännettiinkin ja sijoitus oli 3/20.


Vaikka tuplanollan jälkeen ei voi olla kuin tyytyväinen niin pikkaisen jäi kuitenkin harmittamaan se, että kisoissa ei sitten millään kykene siihen samaan rentoon ohjaukseen ja vauhdin hurmaan kuin harjoituksissa. Mutta ehkäpä sekin päivä vielä joskus koittaa... Eli sitä odotellessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti